Serveur d'exploration sur les relations entre la France et l'Australie

Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.

Eléments de l'association

Languedoc-Roussillon1171
Véronique Cheynier7
Languedoc-Roussillon Sauf Véronique Cheynier" 1164
Véronique Cheynier Sauf Languedoc-Roussillon" 0
Languedoc-Roussillon Et Véronique Cheynier 7
Languedoc-Roussillon Ou Véronique Cheynier 1171
Corpus22736
\n\n\n\n \n

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 7.
Ident.Authors (with country if any)Title
00AA23 Stéphane Vidal [Australie] ; Philippe Courcoux [France] ; Leigh Francis [Australie] ; Mariola Kwiatkowski [Australie] ; Richard Gawel [Australie] ; Pascale Williams [France] ; Elizabeth Waters [Australie] ; Véronique Cheynier [France]Use of an experimental design approach for evaluation of key wine components on mouth-feel perception
00AA37 Stéphane Vidal [Australie] ; Leigh Francis [Australie] ; Pascale Williams [France] ; Mariola Kwiatkowski [Australie] ; Richard Gawel [Australie] ; Véronique Cheynier [France] ; Elizabeth Waters [Australie]The mouth-feel properties of polysaccharides and anthocyanins in a wine like medium
00AA65 Stéphane Vidal [Australie] ; Leigh Francis [Australie] ; Ann Noble [États-Unis] ; Mariola Kwiatkowski [Australie] ; Véronique Cheynier [France] ; Elizabeth Waters [Australie]Taste and mouth-feel properties of different types of tannin-like polyphenolic compounds and anthocyanins in wine
00AC06 Stéphane Vidal [Australie] ; Emmanuelle Meudec [France] ; Véronique Cheynier [France] ; George Skouroumounis [Australie] ; Yoji Hayasaka [Australie]Mass spectrometric evidence for the existence of oligomeric anthocyanins in grape skins
00AC64 Stéphane Vidal [Australie] ; Yoji Hayasaka [Australie] ; Emmanuelle Meudec [France] ; Véronique Cheynier [France] ; George Skouroumounis [Australie]Fractionation of grape anthocyanin classes using multilayer coil countercurrent chromatography with step gradient elution
00AE75 Stéphane Vidal [Australie] ; Leigh Francis [Australie] ; Sylvain Guyot [France] ; Nathalie Marnet [France] ; Mariola Kwiatkowski [Australie] ; Richard Gawel [Australie] ; Véronique Cheynier [France] ; Elizabeth J. Waters [Australie]The mouth‐feel properties of grape and apple proanthocyanidins in a wine‐like medium
00AF50 Yoji Hayasaka [Australie] ; Elizabeth J. Waters [Australie] ; Véronique Cheynier [France] ; Markus J. Herderich [Australie] ; Stéphane Vidal [Australie]Characterization of proanthocyanidins in grape seeds using electrospray mass spectrometry

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.33.
Data generation: Tue Dec 5 10:43:12 2017. Site generation: Tue Mar 5 14:07:20 2024